Apasiev nga LEVICA me një mesazh për partitë shqiptare

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 20:04

Apasiev nga LEVICA me një mesazh për partitë shqiptare

Për të gjitha ngjarjet aktuale në vend ka reaguar kryetari i së majtës, Dimitar Apasiev, ku ka reaguar se nëse partitë shqiptare nuk e shfrytëzojnë shansin për ta vënë BDI-në në opozitë të enjten, atëherë në zgjehjet e ardhshme do të ndiqen nga BDI si një bretkocë.

“Nëse deputetët e Aleancës, Alternativës dhe Besës nuk e shfrytëzojnë shansin historik për ta vënë BDI-në në opozitë të enjten, atëherë në zgjedhjet e ardhshme (kurdo që të jenë) ata do të vrapohen nga BDI si një bretkocë dhe nuk do të rikuperohet kurrë. BDI-ja nga pozita e pushtetit do të fitojë 18 deputetë, e ata maksimumi 9. Prandaj, mendje në kokë – emocionet mënjanë dhe shihemi në seancë. “Sepse politika është SHAH”.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 20:04

29
Nën
Në pjesën e tretë të Programit 200, i ftuar ishte zv/ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu,...
29
Nën
Shpeshë herë viktimat ngelin udhëve, pasi që kapacitet e qendrave strehuese nuk janë shumë të...
29
Nën
Drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Nikolçe Babovski, në emisionin “Utrinski” në “Telma” tha...
29
Nën
Viktimat e dhunës familjare kanë qenë sonte temë në Programin 200, me gazetaren Semra Musai....