Apasiev paralajmëron shumicë të re, ky është numri i deputetëve që thotë se i kanë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 21:46

Apasiev paralajmëron shumicë të re, ky është numri i deputetëve që thotë se i kanë

Kryetari i partisë E Majta, Dimitar Apasiev, në llogarinë e tij në fejsbuk ka shkruar “62”, që nënkupton se, sipas tij, ka një mazhornacë prej 62 deputetësh dhe jo prej 61 siç ishte paralajmëruar.

Për momentin nuk dihet se kush është deputeti i 62 që do të mbështesë shumicën e re parlamentare. Ditën e premte opozita e bashkuar maqedonase dhe ajo shqiptare bën të ditur nëpërmjet një fotografie se në parlament është arritur një shumicë e re parlamentare me synimin për të çuar në opozitë  koalicionin LSDM-BDI. Ndërsa dje deputeti i Alternativës, Skënder Rexhepi-Zejd, tha se nuk do të shkojë në një mazhorancë të re me Të Majtën.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 21:46

09
Dhj
Nga mostrat e marra nga personat e sëmurë, është vërtetuar se një numër i madh...
09
Dhj
Sherri mes tre personave në Shkup për pak ka përfunduar pa viktima, kur njëri prej...
09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...