Apple bëhet gati për MacBook Pro të ri

Desk
By Desk March 5, 2020 22:41

Apple bëhet gati për MacBook Pro të ri

Apple është deklaruar që po punon në një MacBook Pro të ri i cili ka 14.1-inç.

Analisti i Apple, Ming-Chi Kuo, tregoi që Apple është duke punuar për një MacBook Pro të ri cili do të jetë 14.1-inç, raporton “GadgetsNow”.

Gjithashtu kanë sugjeruar që bashkë me MacBook Pro janë duke punuar edhe në një iMac Pro 27-inç dhe një iPad mini 7.9-inç.

Kuo gjithashtu shtoi që së bashku me MacBook Pro të ri, Apple është duke u fokusuar në një madhësi të re më të vogël për ti ofruar MacBook-ut. Gjithashtu thuhet se kompania do ta shes MacBook Pro 14.1-inç bashkë me MacBook Pro 16-inç.

Kuo shtoi më tej se Apple po zhvendoset në Mini-LED mbi OLED duke i ofruar më shumë përfitime në krahasim me OLED.

Desk
By Desk March 5, 2020 22:41