Apple heq sektorin e vlerësimeve të konsumatorëve nga dyqani online

Apple heq sektorin e vlerësimeve të konsumatorëve nga dyqani online

Normalisht kur blini një produkt në Apple Store, do të keni mundësinë e leximit të vlerësimeve që janë shkruar nga njerëz që kanë blerë dhe përdorur tashmë produktin.

Siç duket, ai opsion po largohet.

Sipas AppleInsider, sektori ii Vlerësimeve dhe Shqyrtimeve në listat e Apple Store është hequr në të paktën SH.B.A., Britani të Madhe dhe Australi.

Ndryshimi ndodhi gjatë fundjavës, dhe ende nuk dihet me siguri pse.

Ndoshta Apple vendosi që njerëzit jo mjaftueshëm po lexonin në rishikimet e klientëve, ose që thjesht nuk mbante vlera të mjaftueshme për koston e mirëmbajtjes.

Me siguri, firma Cupertino ka të dhëna se sa shpesh lexohen këto rishikime.

Adapteri Lightning 3.5mm kishte 735 vlerësime me vetëm nga një yll, ndërsa kishte shumë njerëz që ishin ankuar për heqjen e portit të kufjeve nga iPhone.

Një mundësi tjetër është që ky është vetëm një ndryshim i përkohshëm.

Apple mund të riorganizojë mënyrën e trajtimit të vlerësimeve të klientëve dhe do të kthehet me risi pas një periudhe kohe të caktuar.

Tani për tani, nuk ka asnjë mënyrë për të qenë i sigurt.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 22 Nëntor, 2019 22:45

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.