Apple prenzatoi iPad-in e ri, këtë herë me një ndryshim të madh

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 11 Shtator, 2019 09:25

Apple prenzatoi iPad-in e ri, këtë herë me një ndryshim të madh

Apple ka prezantuar sot brezin e 7 të tabletave iPad, me një ekran të madh 10.2 inç, dhe për herë të parë me një tastierë të ngjitur me tabletën.

Ekrani “Retina Display” është dizenjuar që ta shfrytëzojë në maksimum fuqinë e sistemit operativ të ri.

Çmimi i tabletës do të jetë 329 dollarë dhe do të hidhet në treg më 30 shtator.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 11 Shtator, 2019 09:25