Apple Watch do të vijë pa prizën e tij të karikimit

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 18, 2020 22:57

Apple Watch do të vijë pa prizën e tij të karikimit

Apple tha se e kishte marrë vendimin për arsye mjedisore.

Duke qenë se kaq shumë njerëz tashmë kanë ngarkues nga telefonat, orët dhe pajisjet e tjera të mëparshme, nuk ndjen nevojën për të rritur gjurmën e saj mjedisore duke përfshirë karikuesin brenda kutisë, tha ajo, transmeton lajmi.net.

Thashethemet tashmë kanë sugjeruar që Apple do të bëjë të njëjtën lëvizje me iPhone të ardhshëm 12.

Vendimi për ta hequr atë nga Apple Watch mund të tregojë se ato thashetheme janë të vërteta dhe të gjitha argumentet vlejnë njësoj për heqjen e karikuesit nga kutia e iPhone gjithashtu.

Thashethemet sugjerojnë që iPhone 12, ose katër telefonat që mund të vijnë me këtë emër, do të përfshijë një dizajn krejtësisht të ri, një sensor LiDAR për hartëzimin e mjediseve 3D, si dhe përmirësime të tjera. /Lajmi.net/

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 18, 2020 22:57