Apple Watch mund të arrijë në dy përfundime të ndryshme

Apple Watch mund të arrijë në dy përfundime të ndryshme

Kanë mbetur edhe disa javë, kur Apple do t’i sjellë pajisjet e reja dhe po bëhen të ditura detaje, se si do të duken, apo çfarë do të përmbajnë.

Në mesin e tyre është edhe Apple Watcha 4, që ka mundësi të arrijë në dy përfundime të ndryshme, me korniza titaniumi apo qeramike.

Burimi në të cilin është bazuar iHelpBR, është bazuar në fillimin e shfaqjes së sistemit watchOS, q tregon për këto dy versione. Përfundimi prej qeramikës, është përdorur në disa versione të Apple Watch3, ndërsa thuhet se është shumë më i ndjeshëm.

Shtimi i opsioneve për kontrolle shëndetësore, e bën shumë më të dëshirueshme këto përfundime, sepse janë më të ndjeshme dhe japin rezultate më të mira.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 17 Gusht, 2019 22:45

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.