Arbër Ademi paralajmëron, nesër në TV-KLASA, prezent Presidenti i shtetit

Desk
By Desk April 20, 2020 19:57

Arbër Ademi paralajmëron, nesër në TV-KLASA, prezent Presidenti i shtetit

Arbër Ademi paralajmëron, nesër në TV-KLASA, prezent Presidenti i shtetit.

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi ka paralajmëruar se nesër gjatë orës mësimore në lëndën e Shoqërisë në “TV-KLASA”, do të marrë pjesë edhe Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski, në shenjë mbështetjeje ndaj nxënësve që po ndjekin leksionet nga shtëpia.

Desk
By Desk April 20, 2020 19:57