Arifi realizon mbështetje për Këshillin Kombëtarë, pritet edhe hapja zyrës

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 30, 2019 20:01

Arifi realizon mbështetje për Këshillin Kombëtarë, pritet edhe hapja zyrës

Lajmit se Shqipëria ka vendosur ta financoj Këshillin Kombëtarë të Shqiptarëve të Luginës, i është përgjigjur Shqipërim Arifi që ka vendosur ti japë mbështetje konkrete me hapjen e Zyrës.

Vendimi për të financuar KNSH-në është për t’u përshëndetur si një hap konkret i kujdesit të Republikës së Shqipërisë për shqiptarët e Luginës së Preshevës gjë e cila u paralajmërua në takimin e para disa ditëve me delegacionin e Ministrit Cakaj.

Mbesim tani me shpresë se hapi tjetër është themelimi i Fondit Kombëtar për Luginë si dhe hapja e Zyrës Koordinuese të Luginës në Republikën e Shqipërisë.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 30, 2019 20:01