Arrestohen vjedhësit nga Shkupi, zbardhen katër vepra penale

Linda Limani
By Linda Limani 2 Nëntor, 2021 11:25

Arrestohen vjedhësit nga Shkupi, zbardhen katër vepra penale

Gjatë ditës së djeshme (01.11.2021) në stacionin policor është kryer bisedë informative me F.I. 26 vjeçar dhe S.A. (28) që të dy nga Shkupi, për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale “vjedhje e rëndë” në një bastore në lagjen e Shuto Orizares.“Personat në fjalë kanë pranuar veprat për të cilat akuzohen dhe ndaj tyre do të ngritën padi adekuate”, njoftojnë nga MPB.

Linda Limani
By Linda Limani 2 Nëntor, 2021 11:25