Arrestohet 30 vjeçari nga Çellopeku i Tetovës, dërgohet në burg për vuajtje të dënimit

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 1 Nëntor, 2021 12:55

Arrestohet 30 vjeçari nga Çellopeku i Tetovës, dërgohet në burg për vuajtje të dënimit

Dje (31-tetor) rreth orës 07:35 minuta në Gostivar, zyrtarë policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, kanë arrestuar 30-vjeçarin. A.Ј. nga Çelopeku i Tetovës, për vuajtje të dënimit me burg në kohëzgjatje prej 3 vjet, 3 muaj e 7 ditë, i njëjti është mbajtur në Stacionin Policor Gostivar dhe sot (1-nëntor) do të dërgohet në burgun Idrizovë për të vuajtur dënimin.

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 1 Nëntor, 2021 12:55

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare