Arrestohet kontrabandist, ka transportuar migrantë nga India

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 21 Janar, 2022 20:06

Arrestohet kontrabandist, ka transportuar migrantë nga India

Policia ka arrestuar kontrabandist, i cili ka kontrabanduar migrantë nga India, kumtoi sot SPB Kumanovë.

“Sot në ora 11:15 nëpunës policorë nga Sektori për krim tejkufitar, migracione dhe të huaj – Kumanovë pranë Qendrës rajonale për punë kufitare Veri e kanë privuar nga liria H.H. (31) nga India, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer vepër penale “kontrabandim të migrantëve”, kumtoi SPB Kumanovë.

Rreth orës 01:30 në fshatin Reçicë, Kumanovë, janë gjetur dhjetë persona migrantë nga India, ndërsa pas bisedës së kryer zyrtare u konfirmua se H.H. ilegalisht i ka bartur migrantët nga Republika e Serbisë deri të Republika e Maqedonisë së Veriut.

Ai u dërgua në stacionin policor dhe pas dokumentimit të tërësishëm të rastit, kundër tij do të ngritet padi adekuate. Personat migrantë janë dërguar në Qendrën për pranim dhe tranzit “Tabanoc”.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 21 Janar, 2022 20:06