Arrihet marrëveshja e ngrohjes qendrore

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 14 Janar, 2022 19:24

Arrihet marrëveshja e ngrohjes qendrore

Problemi me ngrohjen qendrore në Qytetin e Shkupit dhe komunat është arritur. Amvisëritë do tës kenë ngrohje qendrore të vazhdueshme pa ndërprerje.

Qeveria e Republikë së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme, me kërkesë të Ministrisë së Ekonomisë, sigurisht edhe me bashkëpunimin me komisionin regullatorë, si dhe me kabinetin e kryeministrit miratoi ligjin për kriteret dhe kushtet për arritjen e marrëveshjes mbi ngrohjen qendrore.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 14 Janar, 2022 19:24