Arrihet marrëveshja për pushtetin lokal në Kumanovë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 22:42

Arrihet marrëveshja për pushtetin lokal në Kumanovë

T&S

Kandidati i ASH-së, Bekim Saliu ka bërë të ditur se programi i partisë që i takon do të përfshihet në programin zhvillimor të komunës.

“Programi jonë Pastër. tani më edhe zyrtarisht do të inkorporohet në programin zhvillimor të komunës së Kumanovës 2021-2025. Standard ky që po vendoset në këtë mandat ku nga gjitha programet e kandidatëve për kryetar komune, do të merren pikat më të rëndësishme, ndërsa programi jonë me projektet e përbashkëta me iniciativën qytetare Për Kumanovën tonë, do të realizohet si pjesë përbërëse e programit zhvillimor të koalicionit.

Faleminderit kryetarit z.Maksim Dimitrievski për këtë qasje dhe respekt, të cilin e urova për mandatin e ri, duke shprehë gatishmërinë time për të ndihmuar në të gjitha proceset e zhvillimit të Kumanovës gjatë këtij mandati.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 22:42