Arrihet marrëveshje në mes banorëve të Siniçanit dhe Urviçit

Arrihet marrëveshje në mes banorëve të Siniçanit dhe Urviçit

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit, përcjell Gazeta Express.

Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa në këmbim kanë kërkuar realizimin e pesë kërkesave.

Banorët e të dyja fshatrave pas përfundimit të takimeve gjithashtu do të vizitojnë vendin nga ku do të sigurohet uji për fshatin Siniçan dhe aty pritet të zyrtarizojnë arritjen e marrëveshjes.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 1 Gusht, 2020 16:51

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.