Arsovska dhe Jakimovski në takim tek Kovaçevski?

Redaksia
By Redaksia 24 Nëntor, 2022 20:27

Arsovska dhe Jakimovski në takim tek Kovaçevski?

Kryeministri dhe lideri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, dje pasdite në qeveri ka pasur takim me kryetaren e Shkupit Danela Arsovska dhe me kryetarin e komunës së Karposhit dhe kryetarin e GROM-it, Stevço Jakimovski.

Për momentin nuk ka informacione se çfarë është biseduar në takim, dihet vetëm se takimi ka zgjatur rreth një orë e gjysmë dhe një nga temat e mundshme ka qenë edhe koalicioni i mundshëm politik.

Redaksia
By Redaksia 24 Nëntor, 2022 20:27