Arsovska: Me të vërtetë janë të nevojshme masa cilësore për ekonominë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 27, 2020 22:11

Arsovska: Me të vërtetë janë të nevojshme masa cilësore për ekonominë

Për të ruajtur ekonominë, do të duhen masa vërtet cilësore, thotë kryetarja e Odës së Tregtisë, Danela Arsovska.

Kompanitë më të vogla janë më të prekurit dhe ata kanë nevojë për më shumë ndihmë sepse mbi 80 përqind e qytetarëve punojnë në sektorit privat.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 27, 2020 22:11