Ismet Sylejmani: Artan Grubi dora e hekurt e Ali Ahmetit në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 27 Shtator, 2022 11:01 Updated

Ismet Sylejmani: Artan Grubi dora e hekurt e Ali Ahmetit në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut

Ismet Sylejmani i njohur si miku i afërt i Al Ahmetit dhe që i ka bashkuar kauza në LPK e luftën çlirimtare në UÇ-Kombëtare e UÇ-Kosovës, vazhdimisht ka shkruar për Ali Ahmetin në relacion me Artan Grubin, zëvendëskryeministër i parë dhe ministër në Ministrinë për Sistemin Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive.

Flaka ua sjell këto botime të veprimtarit Ismet Sylejmani në pesë vazhdime:

ARTAN GRUBI DORA E HEKURT E ALI AHMETIT NË QEVERINË E MAQEDONISË SË VERIUT

Bravo i nderuar miku im Artan Grubi !

Kështu sikur Ti duhet të jetë Zvendës Kryeministri i Parë i shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut!

Paraqitje fantastike e shqiptarit të parë në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut!

Ndiqeni qëndrimin e Artanit për Kosovën!

Nga min 25:30!

Me të tillë bashkpunëtorë, Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti, do të vazhdojë të shënojë suksese edhe më të mëdha!

Artan Grubi me të drejtë thuhet se është besniku i Ali Ahmetit!

Artan Grubi po shëndërrohet në ëmblemë të shqiptarit që është i zgjuar, i menqur, integrues, që din të përfaqësojë dhe të mbrojë çështjen shqiptare jo vetëm në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut!

Paraqitja e Tij në emisionin Ballkan Talks te gazetari i shquar Franko Egro , është me ta rritë knaqësinë, me ta shtu besimin në të ardhmen, me të bindë se djemt dhe vajzat shqiptare në Maqedoninë e Veriut që dalin nga shkolla luftarake, politike, integruese e kombëtare e Ali Ahmetit, do të jenë aktorë të mëdhenj të skenës politike dhe faktorë vendimtarë jo vetëm për të ardhmen e popullit shqiptar në Maqedoninë e Veriut, por edhe të tërë Kombit!

Ismet Sylejmani,

Prishtinë, 30 Qershor 2022!

Pjesa 3, vazhdon...

Lexo po ashtu:

Ismet Sylejmani: Udhëheqësi i Popullit Shqiptar Ali Ahmeti, e ka krah të djathtë Artan Grubin!

Ismet Sylejmani: Artan Grubi besniku modern i Ali Ahmetit

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 27 Shtator, 2022 11:01 Updated

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...