Artan Grubi: Konsensualiteti është e ardhmja e politikbërjes tek ne

Desk
By Desk 8 Prill, 2019 21:43

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi shkuran në Facebook se mbështetja e konceptit të konsensualitetit vazhdon të rritet, sidomos në Çair, përcjell FLAKA.

“E jashtëzakontë mbështetja vazhdimisht në rritje në Çair, çdo natë shumë e më shumë, çdo këshill vendor tepër e më tepër, të gjithë bashkë për të përqafuar dhe përkrahur politikat e Ali Ahmetit. Konsensualiteti është e ardhmja e politikbërjes tek ne, pa asnjë dyshim”, shkruan Grubi.

Ndryshe, BDI mbështet kandidatin konsensual për president Stevo Pendarovski, i cili është kandidatë i përbashkët i shumicës. FLAKA

Desk
By Desk 8 Prill, 2019 21:43