Artan Grubi: Tomor Morina i lirë dhe rrugës për Kosovë

Artan Grubi: Tomor Morina i lirë dhe rrugës për Kosovë

Tomor Morina i lirë dhe rrugës për Kosovë.

Në emër të Kryetarit Ahmeti, bashkë me nënkryetarët Duraku dhe Mexhiti, Blerim, Ejupin, Kreshnikin, Muharremin, Sadushin, uruam Tomorin pak çaste pas lirimit dhe e përcollëm për Kosovë, shkruan në facebook, Artan Grubi.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 14, 2019 20:39

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.