ASh kritika MASh-it për mësimin online

Desk
By Desk April 24, 2020 19:31

ASh kritika MASh-it për mësimin online

Aleanca për Shqiptarët ka kritikuar Ministrinë e Arsimit për mësimin online.

Sipas kësaj partie, mësimi online, ashtu siç është zhvilluar deri më tani, është bërë vetëm falë sakrificës dhe entuziazmit të mësimdhënësve dhe jo si pasojë e “përkrahjes” institucionale nga ana e Ministrisë së Arsimit.

Po ashtu kjo parti kundërshton shkurtimin e pagave për punëtorët arsimorë.

Desk
By Desk April 24, 2020 19:31