ASH-Strugë me akuza për gjendjen në Spital, kërkon largimin e zëvendësministrit, Musa

ASH-Strugë me akuza për gjendjen në Spital, kërkon largimin e zëvendësministrit, Musa

Gjendja katastrofale e dy spitaleve në Strugë edhe përkundër premtimeve të zëvendësministrit Asim Musa dhe BDI-së, është arsye e mjaftueshme për dorëheqje. Këtë e kërkon Aleanca për Shqiptarët-dega në Strugë.

“Të lësh Repartin e Dializës në atë gjendje, përfshirë edhe faktin se vetë ka qënë pjesë e këtij institucioni, dorëheqja e Asim Musës duhet të vijë, së pari për arsye morale dhe së dyti, për paaftësi politike. Asim Musa u zotua me mburrje se do të rregullojë kulmin e Dializës, që rrjedh dhe përmbyt hapësirat ku qëndrojnë pacientët, por ndodh e kundërta. Edhe pse një kompani kishte fituar tenderin për ta rregulluar këtë problem, Ministria e Shëndetësisë, në mënyrë të dyshimtë ka anuluar tenderin. Pyesim Asim Musën dhe ministrin e tij, Filipçen. Përse u anulua tenderi? A nuk u pëlqeu kompania që e kishte fituar? Apo nuk mund të merreshit vesh për provizionet?

Këto përgjigje duhet t’ua jepni struganëve sa më parë.

Vjeshta afron, bashkë me të edhe rreshjet e stinës. Reparti i Dializës do të jetë i përmbytur, duke rrezikuar seriozisht edhe jetën e pacientëve. Dhe kjo do të ndodhë vetëm për tekat tuaja, për anulime tenderesh, kur nuk u konvenon fituesi i tenderit.

Premtuat se do të ndërtoni objekt të ri të Spitalit të Përgjithshëm në Strugë.
Asnjë hap në këtē drejtim. Përkundrazi, e keni hequr fare nga programi qeveritar këtë spital sepse do të ndërtoni spitale, atje ku u thonë partnerët e koalicionit. Kjo ndodh se nuk jeni të aftë ta kryeni punën dhe të këmbëngulni për interesat e atyre që përfaqësoni.

Përveç se fotografoheni dhe reklamoheni personalisht, asgjë të mirë nuk keni sjellur për shqiptarët në përgjithësi e për struganët në veçanti.

Prandaj në mënyrë urgjente, për të mos e koritur më veten dhe ata që i përfaqësoni, dorëhiqu Asim Musa!”, theksoi Aleanca për Shqiptarët – Strugë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 12 Shtator, 2019 13:10

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.