Ata që protestuan janë në shërbim të individëve djall

Ata që protestuan janë në shërbim të individëve djall

Kur partia më e madhe opozitare maqedonase VMRO-DPMNE pranon rezultatin zgjedhor dhe nuk bën asnjë protestë për parregullësi,

Kur të gjitha proceset janë rrumbullaksuar dhe nuk lejohet që proceset të kthehen mbrapsht, Kur shqiptarët kanë vendosur shumë më herrët se kush do ti përfaqësoj, dhe se nuk tolerohen dy përfaqësues, Kur koha e nxitjes së shqiptarëve nga qarqe të ndryshme destruktive ka përfunduar.

Kur një reagim të tillë nuk e kërkon asnjë organizatë institucionale dhe partiake,
ndërsa ju sërisht dilni në protesta kundër shqiptarëve, Atëherë nuk mund të konkludohet asgjë tjetër përpos se këta njerëz janë në shërbim të individëve djall!

Vesel Memedi

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 28 Korrik, 2020 11:01

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.