Atanasov: Politika është thellë e përfshirë në arsim

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 23 Nëntor, 2022 22:45

Atanasov: Politika është thellë e përfshirë në arsim

Profesori Petar Atanasov, ish zëvendësministër i arsimit, i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike” në Alsat me kritika të ashpra për arsimin në vend. Sipas tij kjo gjendje në arsim është në 10-15 vitet e fundit.

“Rezultatet janë të qarta, precize, kemi dëshmi ndërkombëtare se arsimi nuk është në gjendje të mirë. Politika thellësisht është e përfshirë në arsim. Politika kadrovike, financiare, brenda janë të përziera gjërat, njerëz të gabuar në vendet kyçe, por jo në këto 12 muaj. 10-15 vjet arsimi jonë nuk është në gjendje të mirë”, tha Atanasov. /Alsat.mk

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 23 Nëntor, 2022 22:45

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...