Driton Zenku

Lindi në vitin 1979 në qytetin e Gostivarit. Në vitin 2005 mbaroi studimet në Universitetin e Evropës Juglindore - UEJL. Nga viti 2004 punon si gazetar dhe është anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë - SHGM. Është një nga themeluesit e Agjencisë së Lajmeve Flaka