Back to homepage

Postime nga Redaksia

Zoran Krajoski sekretar i ri i komunës së Gostivarit

Zoran Krajoski sekretar i ri i komunës së Gostivarit

Nga dita e hënë, sekretar i komunës së Gostivarit është Zoran Krajoski. Krajoski me profesion ekonomist vjen sekretar komune pas një përvoje të gjatë pune në Fondin e Sigurimit Shëndetësor në Shkup, njofton Gostivari Sot Posti i sekretarit, sipas marrëveshjes

Read Full Article
EUFORIA PARAFESTIVE ME INSTANT TIKETËN EKO SKUTER

EUFORIA PARAFESTIVE ME INSTANT TIKETËN EKO SKUTER

Shumë arsye për të blerë për vete, ose si dhuratë, një paketë me instant tiketa EKO SKUTER. PËR ARGËTIM DHE HUMANIZËMNGA DËSHIRA PËR TË FITUAR EKO SKUTERNGA DËSHIRA PËR TË FITUAR BONUS PREJ 150 000 denarëPËR SHKAK TË ËNDRRËS PËR

Read Full Article
Jep dorëheqje Oliver Spasovski

Jep dorëheqje Oliver Spasovski

Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski, sot ka deponuar dorëheqjen e tij si nënkryetar i partisë LSDM. Siç mësohet, dorëheqja sot është deponuar në parti. Siç thotë ai, këtë vendim e ka marrë pasi “konsideron se lideri i ri i partisë,

Read Full Article
Mësimdhënësit masivisht morën pjesë në uebinarë për mbështetje të mësimit digjital

Mësimdhënësit masivisht morën pjesë në uebinarë për mbështetje të mësimit digjital

Gjatë tre muajve të kaluar, Byroja për Zhvillim të Arsimit dhe Smart app mbështetën njëmbëdhjetë uebinarë për përforcim të kapaciteteve të mësimdhënësve, edukatorëve dhe praktikantëve të tjerë në arsim, në tema që kanë lidhje me zbatim të metodave inovative të

Read Full Article
Në ora 19 mblidhet LSDM, zgjidhet kryesia e re e partisë

Në ora 19 mblidhet LSDM, zgjidhet kryesia e re e partisë Updated

Për në ora 19:00 është thirr mbledhja e këshillit qendror të Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë. Në këtë mbledhje pritet të zgjidhet kryesia e re e partisë dhe mandatari për formimin e Qeverisë së re të Maqedonisë së Veriut, transmeton TV21.

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...