Autoambulanca përplaset me një veturë mercedes

Desk
By Desk November 17, 2020 12:29

Autoambulanca përplaset me një veturë mercedes

Aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmë në qendër të Shkupit, kur një autoambulancë është përplasur me një veturë “Mercedes”.

Nga aksidenti është lënduar pacienti që ka qenë në veturën e ndihmës së shpejtë, dy pjesëtar të personelit mjekësor dhe shoferi i mercedesit.

Vetura e ndihmës së shpejtë ka qenë e spitalit privat “Neuromedika” dhe në momentin e aksidentit ka levizur me drita rrotulluese.

Desk
By Desk November 17, 2020 12:29