Autonomia e Porsche Taycan është shumë më e madhe se që pritej

Autonomia e Porsche Taycan është shumë më e madhe se që pritej

Kjo arritje, do ta afrojë edhe më shumë me makinat nga Tesla.

Rivali më i fuqishëm për makinat nga Tesla deri më tani, është Porsche Taycan, sepse jo vetëm që duket mirë si jashtë ashtu edhe brenda, por ka sistemin teknologjik dhe formën e funksionimit shumë të avancuar.

Deri më tani, makina është treguar shumë e mirë në vozitje, derisa nuk është thënë shumë lidhur me autonominë, gjë e cila është shumë e rëndësishme për blerësit.

Bazuar në një dokument të rrjedhur ne TaycanEVForum.com, kjo makinë që mbushet me rrymë, e ka autonominë shumë më të madhe se që pritej, pasi që arrin deri në 455 kilometra me një mbushje të vetme.

Me këtë nivel autonomie, Porsche Taycan ia tejkalon Audi e-tron që me një mbushje mund të kalojë deri në 446 kilometra.

Tesla Model S vazhdon të jetë vetura me autonominë më të lartë, pasi arrin deri në 600 kilometra derisa ka teknologji të lartë dhe dukje shumë të mirë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 22 Nëntor, 2019 22:52

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.