Azeski: Komuniteti i biznesit është i lodhur nga zgjedhjet

Redaksia
By Redaksia 3 Nëntor, 2021 22:52

Azeski: Komuniteti i biznesit është i lodhur nga zgjedhjet

Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë, Branko Azeski në intervistën e sotme për televizionin Telma tha se komuniteti i biznesit ka nevojë për zgjidhje të shpejta, jo zgjedhje të shpeshta me fushata të gjata, përcjell FLAKA.

“Dorëheqja e Zaevit është akt personal, kështu që kryeministri hyn në njerëzit që mund ta bëjnë. Ai ndoshta e kuptoi pse dhe si e bëri atë. Në parim, ne jemi një vend që kemi një Kushtetutë që ofron zgjidhje. Ne si komunitet biznesi kemi nevojë për zgjidhje të shpejta, jemi lodhur nga zgjedhjet, kalkulimet, fushatat e gjata. Ne avokuam për një fushatë lokale 10-ditore, morëm një fushatë gjashtëmujore. Tani në vend që të angazhohemi për të punuar, jemi në krizë. Më duhet të them se përvojat e mia personale në bashkëpunimin me partitë parlamentare dhe mazhorancën në Kuvend në sferën ekonomike, mendoj se me pak përpjekje mund të arrihet një zgjidhje dhe bllokadat nuk janë aq të forta sa në sferën politike”, tha Azeski. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 3 Nëntor, 2021 22:52