Aziri: ASH ka propozuar një sërë masash për dalje nga kriza eknomike

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 23, 2020 23:08

Aziri: ASH ka propozuar një sërë masash për dalje nga kriza eknomike

Nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët, Elmi Aziri sonte i pranishëm në emisionin Click Plus, fjalimin e tij e filloi duke replikuar në deklaratën e përfaqësuesit të LSDM-së Zekiri.

 

Aziri theksoi se Aleanca për Shqiptarët që një javë më parë ka dalur me një konferencë për shtyp duke propozuar një sërë masash konkrete të cilat ishin të destinuara dhe në favor të bizneseve dhe qytetarëve.

 
Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 23, 2020 23:08