Aziri komenton rritjen e rrogës minimale 18 mijë denarë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Shkurt, 2022 13:36

Aziri komenton rritjen e rrogës minimale 18 mijë denarë

Deputeti dhe zyrtari i lartë i ASH-së, Elmi Aziri ka folur në emisionin Klik Plus në TV21 lidhur me rritjen e rrogës minimale prej 18 mijë denarëve.

Sipas tij, rritja e pagës minimale në 18 mijë denarë është lajm i mirë për ata që u rritet paga, megjithatë, për bizneset do të paraqesë një rëndesë shtesë.

“Do të jetë një ngarkesë plotësuese që do t’i godasë likuiditetet e këtyre subjekteve ekonomike, do të reflektojë në bilancet e subjekteve ekonomike në fund të vitit.

Ai ka theksuar se kjo qeveri po tenton që të mbajë ekonominë përmes subvencioneve qindra milionëshe.(INA)

Deklaeara në Click plus  TV21

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Shkurt, 2022 13:36