Ballistët festojnë 30 vjetorin e themelimit

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 27 Nëntor, 2022 21:37

Ballistët festojnë 30 vjetorin e themelimit

Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si kurë më parë. Tetova duket vetëm Kuq e Zi.

Edhe në këto momente Tetova është bllokuar nga ngyrat Kuq e Zi dhe Ballistët që brohërasin duke kënduar këngë nga më të ndryshmet edhe për festat e Nëntorit, shkruan Tetova Sot.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 27 Nëntor, 2022 21:37