“Ballkani i Hapur”, Edi Rama të mërkurën shkon në Serbi

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 1 Nëntor, 2021 12:23

“Ballkani i Hapur”, Edi Rama të mërkurën shkon në Serbi

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe ai i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, i cili u dorëhoq mbrëmë, do të vizitojnë Serbinë më 3 dhe 4 nëntor për të marrë pjesë në një takim për “Ballkanin e Hapur”.

Këtë e kanë bërë të ditur mediat serbe.

Në këtë takim pritet që të diskutohet për hapat e tjerë për konkretizimin e lëvizjes së lirë të njerëzve dhe mallrave ndërmjet vendeve që janë pjesë e kësaj iniciative.

“Ballkani i Hapur” është emërtimi i ri i bashkëpunimit rajonal mes Shqipërisë, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut, ndërkohë që Kosova e ka kundërshtuar vazhdimisht këtë nismë.

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 1 Nëntor, 2021 12:23

28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...
28
Nën
Në vazhdën e forcimit të ekipit Taravari, sot Aleancës për Shqiptarët iu bashkangjit profesori me...