Banorët e sulmojnë për mbrojtjen që i bëri Ilnisës, Roza shpërthen në lot

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 10 Shkurt, 2024 08:34

Banorët e sulmojnë për mbrojtjen që i bëri Ilnisës, Roza shpërthen në lot

Vesa, Rike dhe disa të tjerë sulmuan Rozën për mbrojtjen që i bëri në gjyq Ilnisës.

Vajzat e pyetën banoren se përse e cilësoi Ilnisën luaneshën e shtëpisë, ndërsa Roza u shpreh se ‘detyra’ e saj në gjyq ishte ta mbronte.

Roza: Duhet ta mbroja

Vesa: Jo, mos e justifiko kështu

Rike: Çfarë komunikimesh ka të forta o Roza se ngeli duke ofenduar

Erjola: Ishte një fjalim shumë thelbësor ta thuash për dikë që ndërron vendin… duhet të jesh i bindur për kë flet kur i thua ato fjalë

Rike: Të jesh luaneshë, nuk ofendon njeri

Roza: Unë kisha për të mbrojtur Ilnisën dhe fola me argumente

Gazi: Mos thuaj që ka bërë lideren e mirë

Roza: Nuk thashë lider të mirë, por u pozicionova aty sepse për mua nuk ka problem fare ta mbroj

Gazi: Ti ke argumente të forta. Mirë bëre, po mos të ishe as ti aty, ajo do ngelte keq

Roza: Po pikërisht pra.

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 10 Shkurt, 2024 08:34

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare