Banori i Debreshit shkel Policin me Motoçikletë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 12 Shtator, 2019 13:37

Banori i Debreshit shkel Policin me Motoçikletë

Njëzetë e katër vjeçari B.V. nga fshati Debresh i Gostivarit, mbrëmë (12-shtator) rreth orës 01.00, duke drejtuar motoçikletë ,,Truva,, me targa të Gostivarit, në rrugën ,,Borçe Jovanovski,, në Gostivar, fillimisht nuk ka respektuar urdhërin për tu ndalur, në momentin që pjestari i policisë ka qenë duke ushtruar detyrën dhe më pas i njëjti e ka aksidentuar me motoçikletën e tij,  pjestarin e Ministria e punëve të brendëshme të policisë, njofton Gostivari Sot 

Menjëherë, B.V. është privuar nga liria dhe është mbajtur në Stacionin policor Gostivar, për
zbardhjen e plotë të rastit. Gostivari Sot 

Foto improvizim

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 12 Shtator, 2019 13:37