Basha: Nuk ka zgjedhje më 30 qershor

Desk
By Desk 25 Prill, 2019 19:57

Basha: Nuk ka zgjedhje më 30 qershor

Kreu i PD-së, Lulzim Basha tha në protestën e sotme, se nuk do të ketë zgjedhje më 30 qershor dhe se opozita as nuk klonohet dhe as nuk shpiket.

“Më 30 qershor nuk ka për të pasur zgjedhje në Shqipëri. Këtë e di edhe bufi, edhe vëllai i bufit Edi Rama. Opozita as nuk klonohet, as nuk shpiket dhe as nuk krijohet siç krijohen shërbëtorët dhe mercenarët e Edi Ramës”, deklaroi Basha.

“Le ta dijë mirë Edi Rama, shërbëtorët dhe mercenarët e tij, në burg do të shkojë Vangjush Dako, Damian Gjiknuri dhe të gjithë bashkëpunëtorët politikë të Edi Ramës që janë kapur duke vjedhur votën e shqiptarëve”, shtoi Basha.

Desk
By Desk 25 Prill, 2019 19:57