Basha: Nuk shkohet në Europë me propagandë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 18, 2019 19:45

Basha: Nuk shkohet në Europë me propagandë

Kryetari i opozitës në Shqipëri, Lulzim Basha, ndodhet në një bashkëbisedim me gazetarët në selinë blu lidhur me shtyrjen e negociatave të anëtarësimit në BE.

“Nuk hapen negociatat me propagandë. Shumë gjëra i ka arritur me propagandë Edi Rama në Shqipëri, por në Eurpoë nuk shkohet me propagandë. Shkohet me të vërteta të kontrolluara dhe kur ka dyshim për kontrollin e parë. të kontrollojnë edhe një herë tjetër. Nuk shkohet në Europë me “Toyota Yaris”- tha Lulzim Basha.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 18, 2019 19:45