Basha: Punësimi dhe rritja e pagave, prioriteti ynë më i madh

Desk
By Desk March 5, 2020 20:04

Basha: Punësimi dhe rritja e pagave, prioriteti ynë më i madh

“Plani ekonomik i PD-së do ta lidhë arsimin me tregun e punës”, deklaroi sot kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, gjatë një takimi me një sipërmarrje call-center në Shkodër.

Basha siguroi se “sipërmarrja, përfshirë bizneset smart dhe ato inovative, do të gëzojnë mbështetje dhe jo pengesa, lehtësim dhe jo ngarkesë”.

“Punësimi dhe rritja e pagave janë prioriteti ynë më i madh”, tha ai./ATSH/

Desk
By Desk March 5, 2020 20:04