EKSKLUZIVE: Bashkim Hasani zgjidhet kryetar dege në Gostivar

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 26 Tetor, 2019 18:13

EKSKLUZIVE: Bashkim Hasani zgjidhet kryetar dege në Gostivar

Bashkim Hasani zgjidhet kryetar dege në Gostivar. Me gjitshej 67 vota Hasani fitoi mandatin e kuvendarëve për të qeverisur me degën e Gostivarit në 4 vitet e ardhëshme, raporton Flaka

Nga 109 votuan 106 kuvendarë. Kuvendarët e deleguar gjithashtu njëzëri zgjodhën edhe kryesinë e degës si dhe këshillin mbikqyrës të degës së Gostivarit.

Punimet e Kuvendit Zgjedhor i ndoqi Kryetari i BDIsë z. Ali Ahmeti, bashkë me nënkryetarin Nevzat Bejta dhe Izet Mexhiti Sekretarin Organizativ, Artan Grubi,  si dhe ministra dhe deputetë të tjerë.

LEXO:

Nis kuvendi zgjedhor i degës së BDI-së në Gostivar. I pranishëm është lideri Ali Ahmeti, sekretari Artan Grubi, nënkryetarët Nevzat Bejta dhe Izet Mexhit, dhe funksionarë të tjerë partiak dhe institucional, raporton Flaka

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 26 Tetor, 2019 18:13