Bastisje në Vizbeg të Shkupit, ka të arrestuar

Redaksia
By Redaksia 4 Shkurt, 2023 13:47

Bastisje në Vizbeg të Shkupit, ka të arrestuar

Me datë 02.03.2023 në ora 19:00 në zonën e Karposhit – Shkup, zyrtarë policorë nga Njësia për tregti ilegale në SPB-Shkup kanë privuar nga liria D.T.(32) nga fshati Vizbeg i Shkupit.

Gjatë bastisjes të ushtruar në ambientet e biznesit të tij, me vendim gjykate, policia ka gjetur dhe sekuestruar marihuanë, lëndë të ngurtë, disa lloje të ndryshme tabletash dhe dy peshore dixhitale.

“Më pas, po ashtu me urdhër të gjykatës, është kontrolluar shtëpia e tij në fshatin Vizbeg, ku është gjetur dhe konfiskuar lëndë pluhuri e bardhë, një substancë e ngurtë e bardhë dhe disa tableta”, thonë nga MPB.

Redaksia
By Redaksia 4 Shkurt, 2023 13:47