BDI hapi shtabin zgjedhor në Manastir

Desk
By Desk March 6, 2020 21:46

BDI hapi shtabin zgjedhor në Manastir

Gjithkush sonte ka menduar se në Manastir ka pasur koncert të ndonjë këngëtari të famshëm, apo tubim të partisë më të madhe shqiptare të BDI-së, por bllokimi i rrugëve ka qenë vetëm hapja e shtabit të BDI-së për zgjedhjet e 12 Prillit, përcjellë TS.

Sonte zyrtarisht shtabin e BDI-së dega në Manastir e hapi kryetari i degës Lutfi Ahmeti dhe drejtori i NP “Rrugët e Maqedonisë”, Bekim Memeti.

Ahmeti dhe Memeti para simpatizuesve të BDI-së shprehen se 12 Prillit do të jetë një fitore e madhe e BDI-së në nivel shtetëror e posaçrisht në Manastir.

BDI-ja në Manastir vazhdon të rritet dita ditës ku drejtori Memeti së fundmi ka punësuar shumë shqiptarë të anës së Manastirit, Prilepit dhe Dollnenit.

Ndryshe mbrëmë u hap edhe shtabi i BDI-së dega në Çair./TS/

Desk
By Desk March 6, 2020 21:46