BE sot rikonfirmon vendimin për fillimin e bisedimeve me RMV dhe Shqipërinë

Driton Zenku
By Driton Zenku 26 Mars, 2020 09:49

BE sot rikonfirmon vendimin për fillimin e bisedimeve me RMV dhe Shqipërinë

Krerët e shteteve ose qeveritë e Bashkimit Evropian do të duhet të riafirmojnë qëndrimin e ministrave të jashtëm të BE-së, të cilët miratuan fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë.

Ata gjithashtu do të ritheksojnë angazhimin e tyre për “Përforcimin e procesit të zgjerimit” dhe “Perspektivën e besueshme të BE-së për Ballkanin Perëndimor”, metodologji e re e proceseve që çojnë rajonin drejt Bashkimit Evropian.

Driton Zenku
By Driton Zenku 26 Mars, 2020 09:49