Bedri Fazliu zgjedhet kryetar i degës së BDI-së, Zhelinë!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 19, 2019 20:56

Bedri Fazliu zgjedhet kryetar i degës së BDI-së, Zhelinë!

Në Kuvendin e sotëm zgjedhor në kuadër të zgjedhjeve brendapartiake, Bedri Fazliu u zgjodh Kryetar i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Zhelinë.

Kuvendarët e deleguar gjithashtu njëzëri zgjodhën edhe kryesinë e degës si dhe këshillin mbikqyrës të degës.

Në punimet e Kuvendit morri pjesë edhe lideri i partisë, Ali Ahmeti i cili do t’ju drejtohet të pranishmëve dhe opinionit të gjërë.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 19, 2019 20:56