Bejta faleminderon Gostivarin dhe strukturën e BDI-së për 17 vite mbështetje | VIDEO

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 27, 2019 15:50

Bejta faleminderon Gostivarin dhe strukturën e BDI-së për 17 vite mbështetje | VIDEO

Fjala përshëndetëse e nënkryetarit të BDI-së, z. Nevzat Bejta në Kuvendin zgjedhor të mbajtur të shtunën në Gostivar

Fjala përshëndetëse e nënkryetarit të BDI-së, z. Nevzat Bejta në Kuvendin zgjedhor të mbajtur të shtunën në Gostivar

Posted by BDI Dega Gostivar on Sunday, October 27, 2019

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 27, 2019 15:50