Bejta: Marrëveshja zhbllokon procesin e integrimit të Maqedonisë në NATO dhe BE

Bejta: Marrëveshja zhbllokon procesin e integrimit të Maqedonisë në NATO dhe BE

U nënshkrua në Psaridis marrëveshja historike e emrit.

Marrëveshja është vendimtare mes dy popujve duke bërë të mundur zgjidhjen e një kontest shumëvjeçar.

Marrëveshja zhbllokon procesin e integrimit të Maqedonisë në NATO dhe BE, por edhe normalizon raportet mes dy vendeve.

Kjo marrëveshje paraqet dokument strategjik për interesat e përbashkëta të dy shteteteve.

Me këtë marrëveshje fituan të gjithë!

Urime për qytetarët e Maqedonisë dhe Greqisë fqinje.

U nënshkrua në Psaridis marrëveshja historike e emrit. Marrëveshja është vendimtare mes dy popujve duke bërë të mundur…

Posted by Nevzat Bejta – Faqja Zyrtare on Sunday, June 17, 2018

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 17 Qershor, 2018 14:53

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.