Bejta: Rrugëtimi i Ahmeti nuk ka qenë i lehtë që të vijmë deri te kjo ditë

Desk
By Desk March 8, 2020 12:26

Bejta: Rrugëtimi i Ahmeti nuk ka qenë i lehtë që të vijmë deri te kjo ditë

Bashkimi Demokratik për Integrim në Gostivar, mbrëmë në mënyrë solemne dhe në një atmosferë entuziaste edhe zyrtarisht filloi aktivitetet zgjedhore me hapjen e Shtabit Zgjedhor, njofton Flaka 

Fjalë përshëndetëse mbajti edhe nënkryetar i BDI, z, Nevzat Bejta.

“Rrugëtimi i liderit tonë, z. Ali Ahmeti nuk ka qenë i lehtë që të vijmë deri te kjo ditë. Rrugëtimi i tij ka qenë i gjatë për të sjellur të gjitha këto të arritura jo vetëm këtu tek ne, por edhe në Kosovë dhe në trojet e tjera shqiptare. Të gjithë janë vërslulur kundër Kryetarit tonë, për shkak se ai ka bërë punë të mëdha që nuk i ka bërë dikush tjetër deri tani. Lideri jonë arriti të materializon të gjitha aspiratat shpirtërore që ka pasur çdo shqiptar”, tha mes të tjerash, Bejta. Flaka 

Bejta: Rrugëtimi i Ahmeti nuk ka qenë i lehtë që të vijmë deri te kjo ditë

Bejta: Rrugëtimi i Ahmeti nuk ka qenë i lehtë që të vijmë deri te kjo ditëLEXO: https://flaka.com.mk/bejta-rrugetimi-i-ahmeti-nuk-ka-qene-i-lehte-qe-te-vijme-deri-te-kjo-dite/

Posted by FLAKA on Sunday, March 8, 2020

 

Desk
By Desk March 8, 2020 12:26