Bejta: Urim i dyfishtë, urime Shqipëri, urime Maqedoni e Veriut, Kosovën e presim të na bashkëngjitet

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 24, 2020 16:01

Bejta: Urim i dyfishtë, urime Shqipëri, urime Maqedoni e Veriut, Kosovën e presim të na bashkëngjitet

“Ditë historike për të gjithë Ne. Urime fillimi i bisedimeve me BE.
Urim i dyfishtë: Urime Shqipëri, Urime Maqedoni e Veriut. Kosovën e presim të na bashkëngjitet. E ardhme e sigurt: BE & NATO”, është ky urimi i nënkryetarit të BDI, Nevzat Bejta, pas lajmit nga zyrtarët e BE-së, për fillim të negociatave me RMV dhe Shqipërinë, përcjell Flaka.

https://www.facebook.com/NevzatBejtaFaqjaZyrtare/posts/1550664761724202

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 24, 2020 16:01