Bekteshi: Ata që shpenzojnë më pak dhe që kanë të ardhura më të vogla, do të paguajnë më pak energji elektrike

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Maj, 2022 21:17

Bekteshi: Ata që shpenzojnë më pak dhe që kanë të ardhura më të vogla, do të paguajnë më pak energji elektrike

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në “10 Minuta” në TV21 njoftoi se së shpejti do të prezantohet modeli i ri i tarifimit të energjisë elektrike. Bekteshi thotë se me tarifat e reja, qytetarët që shpenzojnë më pak energji elektrike dhe që kanë më pak të ardhura do të paguajnë më pak.

“Do të vendosim bllok tarifat apo fashat siç njihen, me të vetmin qëllim që të kemi pra tarifë që do të jetë e barabartë për të gjithë qytetarët varësisht nga konsumi i qytetarëve, por varësisht edhe nga të ardhurat e qytetarëve”, tha Bekteshi.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Maj, 2022 21:17