Bekteshi dhe Taravari premtojnë se nuk do ti japin leje koncesionerit në Çegran | VIDEO

Bekteshi dhe Taravari premtojnë se nuk do ti japin leje koncesionerit në Çegran | VIDEO

ARRIHET MARËVESHJA MES BEKTESHIT DHE TARAVARIT PËR MOSDHËNIEN E LEJES PËR KONCESIONERIN E GURORËS NË ÇEGRAN

ARRIHET MARRËVESHJE MES BEKTESHIT DHE TARAVARIT – NUK DO TI JEPET LEJE KONCESIONERIT NË ÇEGRAN

Posted by Arti i Financës – Klan Macedonia on Wednesday, November 13, 2019

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 13 Nëntor, 2019 23:10

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA