Bekteshi nga Struga: Do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike | VIDEO

Driton Zenku
Publikuar nga Driton Zenku 22 Maj, 2022 14:33

Bekteshi nga Struga: Do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike | VIDEO

Në Kuvend janë dorëzuar ndryshimet në Ligjin për tregti, të cilat i referohen dispozitave për ditë jopune të së dielës, me të cilat do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike, përfshirë Ohrin dhe Strugën, si dhe në tregtinë me pakicë dhe me shumicë. Zbatimi i zgjidhjes së re ligjore të ndryshuar pritet të nisë më së voni pas dy javësh.

Kështu deklaroi ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, para takimit të sotëm me tregtarët nga rajoni Ohër-Strugë, pas së cilës do të vizitojë objektet tregtare në Çarshinë e Ohrit.

Bekteshi nga Struga: Do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike

Qëllimi është, theksoi ministri Bekteshi, që të gjithë biznesmenët të kenë një mundësi më të madhe në drejtim të rritjes së aktivitetit ekonomik, duke pasur parasysh, tha ai, të dhënat për muajt e parë, veçanërisht në tremujorin e parë për rritjen e turistëve dhe atë që është paralajmëruar. gjatë verës kur ka rezervime, si dhe sipas të gjitha të dhënave që disponon Agjencia e Turizmit për turistët e huaj që do të vizitojnë Maqedoninë e Veriut, veçanërisht rajonin e Ohrit dhe Strugës.Postime te ngjajshme. Flaka

Driton Zenku
Publikuar nga Driton Zenku 22 Maj, 2022 14:33